Produsele si serviciile descrise in acest site sunt valabile numai pentru Sara ingrijire socio-medicala SRL si sunt proprietatea ei exclusiva.
Sara ingrijire socio-medicala SRL depune toate eforturile pentru a prezenta in mod cat mai clar si concis. Cu toate acestea, Sara ingrijire socio-medicala SRL nu este si nu va fi legal responsabila sub nici o circumstanta pentru nici o inadvertenta ori descriere eronata a informatiilor prezentate in acest site. Pentru a afla informatii mai detaliate despre produsele si serviciile Sara ingrijire socio-medicala SRL ne puteti contacta la sediul nostru, precum si prin formularul de contact.

Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest site, de catre orice persoana, fara acordul scris prealabil al Sara ingrijire socio-medicala SRL.

Nici unul dintre materialele prezentate pe acest site nu constituie o oferta ferma de a contracta, cu atat mai mult, ele nu se constituie ca o oferta de vanzare-cumparare a vreunui serviciu ori produs.

Orice incercare de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site, cu exceptia detinatorului sau legal, Sara ingrijire socio-medicala SRL, da dreptul unilateral si neechivoc ca Sara ingrijire socio-medicala SRL sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestui fapt.

Informaţiile furnizate pe acest site nu trebuie să fie utilizate în scopuri care sunt în conflict cu legislaţia romana in vigoare, sau în scopuri care sunt în general în conflict cu vreo lege care reglementează furnizarea şi utilizarea de informaţii.