Ne propunem sa organizam seminarii prin care se vor prezenta activitatile efectuate in cadrul firmei noaste si rezultatele atinse privind cresterea nivelului de calificare a persoanelor din grupul tinta, crearea oportunitatilor de ocupare, cresterea gradului de ocupare in randul acestora, implicarea activa in viata sociala si in dezvoltarea economica.

La nivelul comunei Stremt nu exista organizatii nonguvernamentale care pot sa se inspire din actiunile noastre si sa initieze in mod similar proiecte pentru integrare pe piata muncii a grupurilor vulnerabile si dezvoltarea sociala si economica a zonei.

Rezultatele noastre vor fi transferate spre alte categorii de grup tinta (someri, persoane ocupate in agricultura de subzistenta, tineri, someri de lunga durata, persoane peste 45 de ani, femei, s.a.) sau sectoare, prin intermediul site-ului realizat, actualizat cu portofoliu de servicii, a materialelor de informare si publicitate.

Masurile de ocupare si de calificare in domeniul ingrijiri la domiciliu vor fi orientate in continuare si catre alte grupuri de persoane care au nevoie de sustinere pentru cresterea sanselor de integrare pe piata muncii.