Ceea ce ne face sa fim unici in comparatie cu piata locala si totodata cea ce ne sustine in demersurile noastre este scopul si misiunea nostra:

  • dezvoltarea intreprinderii sociale;
  • ocuparea unui numar cat mai mare de persoane din grupurile vulnerabile pe aceasta piata;
  • implicarea in dezvoltarea sociala a comunitatii.

Principalul punct tare al nostru sunt obiectivele. Ne propunem sa integram pe piata muncii persoane din grupuri vulnerabile, care sunt demotivate datorita conditiilor de viata, a lipsei increderii in sine si a oportunitatilor.

Prin oferirea unei sanse, a unei oportunitati de ocupare, persoanele care vor executa serviciile in asistenta medicala la domiciliu vor fi mai motivate sa faca totul la o calitate superioara, fiind considerate si tratate mai mult ca parteneri decat ca angajati. Veniturile obtinute in urma prestarii serviciilor se vor reinvesti in formarea profesionala a diferitelor categorii de persoane dezavantajate, in plasarea in munca a acestora si crearea unor conditii pentru informarea corecta si incurajarea dezvoltarii activitatilor antreprenoriale.

Pretul pe care il practicam este mai mic decat al concurentei pentru ca aceasta structura nu va fi orientata spre profit, ci mai degraba spre integrare si dezvoltare sociala.

Un alt punct tare il reprezinta crearea unei echipe cu personal calificat, care detine abilitati si are inclinatii spre meseria in care este incadrat. Firmele concurente la acest nivel nu au o structura de personal stabila, fiind completata de obicei in functie de nevoi si folosesc persoane necalificate.

Stabilirea unui manager cu abilitati antreprenoriale pentru organizarea si gestionarea activitatilor societatii, a unui expert/specialist in medicina care sa cunoasca in detaliu specificul acestor servicii si a unui asistent social care sa promoveze structura si sa fie persoana de legatura in relatiile cu clientii si ingrijitori, este un plus in fata concurentei.