SC Sara îngrijire socio-medicală SRL va oferă servicii în domeniul Îngrijirii socio-medicale la domiciliu.

Îngrijirea la domiciliu reprezintă un complex de activități sociale și medicale de îngrijire a persoanelor bolnave sau în incapacitatea de a se susține singure ce se acordă în cadrul unui sistem social și medical integrat și au drept scopuri principale

  • menținerea autonomiei persoanei
  • asigurarea accesului membrilor de familie al asistaților la informații și suport în participarea activă la procesul de asistență
  • Programul are un rol important în antrenarea responsabilității și al participării familiilor, al comunităților locale și al factorilor de decizie în procesul de asistență. Prin acestea oferim nu doar o calitate socială și umană ci și posibilitatea de a realiza un sistem de asistență sustenabil din punct de vedere economic.

Suntem in curs de autorizare pentru sustinerea cursurilor de formare profesionala a adultilor in meseria stabilita prin studiul privind evolutia ingrijiri la domiciliu in Regiunea Centru, ce vor reprezenta baza de formare pentru persoanele din grupurile vulnerabile dupa implementarea proiectului.

Studiul privind evolutia ingrijirii la domiciliu in Regiunea Centru va defini dimensiunea pietei,firmele si modul de organizare a acestora in cadrul pietei ingrijirii la domiciliu, organigramele folosite si mediul de provenienta al angajatiilor, gradul de ocupare in acest domeniu a persoanelor din grupuri vulnerabile, nevoile de calificare, oportunitatile si tendintele de dezvoltare a firmelor de profil, respectiv a posibilitatilor de ocupare. In urma acestui studiu vom elabora si o strategie de dezvoltare a societatii pentru urmatoarea perioada.