Clientii vor beneficia de servicii de calitate, la preturi accesibile. Prin infiintarea acestei structuri de economie sociala avem in vedere crearea si dezvoltarea oportunitatilor de ocupare pe piata muncii a persoanelor apartinand grupurilor vulnerabile, promovarea dezvoltarii locale, cetatenia activa precum si cooperarea si solidaritatea sociala.

Principalii clienti: pacienţii care au nevoie de îngrijiri medicale de specialitate în urma externării din spital, la indicatia medicului din ambulatoriu de specialitate si a medicului de familie, din comuna Stremt, jud. Alba si zonele limitrofe.

Comuna Stremt unde este sediul societatii, are la recensământul din 2013 o populație stabilă totală de 2418 persoane.

Din datele prezentate mai sus, se poate observa o împărțire inegală a populației comunei Stremț. astfel 53% din populație are domiciliu în centrul de comună, următorul sat ca densitate a populației este Geoagiu de Sus, cu o pondere de 28%, restul populației se regăsește in celelalte două sate componente.

Evidențierea populației aferente comunei Stremţ în funcție de etnie: români 290, maghiari 20, rommi 6, germani 2. Referitor la datele prezentate anterior, putem observa o majoritate a populației de etnie română în procent de 99%, restul populației care este de 1% este format din maghiari, rommi şi germani.

Ponderea numărului de şomeri înregistraţi în totalul populaţiei stabile in jud. Alba, cu vârsta de 18- 62 ani (la data de 1 ianuarie 2014), în luna mai 2014 in mediul rural- Stremt a fost de 1,7 % .

Pe baza centralizării și prelucrării datelor obținute de la Primăria Comunei Stremt , în anul 2013 mediul de afaceri din Comuna Stremt era reprezentat de 5 societăți comerciale.

La nivel local speram ca dupa primul an de activitate sa putem castiga o cota de piata de cel putin 10%.